Események

A Dunaalmásért Alapítvány
a községbeli civil szervezetek hagyományát követve,
igyekszik szerepet vállalni a falu társadalmi és kulturális életében.
Tekintse meg az eddig általunk támogatott események sorát
és nézze meg hozzájuk kapcsolódó képeinket a Galériában.

2016. július 28.

A Dunaalmásért Alapítvány egy szíves meghívásnak eleget téve az Utrechti Ifjúsági Zenekar hangversenyének alkalmából 20.000,- Forintot ajánlott fel a Dunaalmási Református Szeretetotthon Fogyatékosokat Ápoló Gondozó Otthonának javára.
Rendkívüli élménnyel gazdagodtunk, hihetetlen hangulatban telt el az a néhány óra, melyben a zenekar tagjai megörvendeztették a hallgatóságot.

2016. augusztus 19.
A mára már hagyományosnak mondható Újtelep utcai utcabál – Aprótalpú utcabáljának megrendezésére az alapítvány 50.000,- Forint támogatást nyújtott. Az apróságok aszfaltra rajzoltak, mókáztak, játszottak és végül minden résztvevő egy-egy ajándékkal lett gazdagabb.

2016. szeptember 10.
Az idén X. alkalommal megtartott Őszi Ízek Fesztivál – vagyis ahogy a faluban hívják, a „Lecsófőző” megrendezéséhez szintén 50.000,- Forinttal járult hozzá az alapítvány. A fesztivál ideje alatt külön sátorban ismerkedhettek az alapítvány tevékenységével az érdeklődők. A „Fesztiváli Feleletválasztós” Totón mindenki kipróbálhatta mit tud, vagy mit nem tud Dunaalmásról. A helyes választ visszajuttatók között több kategóriában ajándékokat sorsoltak ki a szervezők.